Log ind|Opret konto|

Kategorier

Fjällräven Övik Lite Dunjakker Grå Herretøj,fjällräven greenland briefcase,fjällräven barents pro,bedste Outlet designer

DKK3,215.77  DKK1,607.89Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 004719
  • 6822 Antal på lager
  • Fjällräven Övik Lite Dunjakker Grå Herretøj,fjällräven greenland briefcase,fjällräven barents pro,bedste Outlet designer

Vælg venligst:Antal

Fjällräven Övik Lite Dunjakker Grå Herretøj,fjällräven greenland briefcase,fjällräven barents pro,bedste Outlet designer_checkout

Description

fjällräven rygsæk mini Fjällräven Herretøj dunjakker ,Fjällräven Övik Lite Dunjakker Grå Herretøj,fjällräven greenland briefcase fjällräven hip gear bag,shop Danmark

Hip længde, let polstret dunjakke i vind- og vandafvisende G 1000 Lite. To hånd lommer og en kiste pocket.A let, hofte længde version af den populære Övik jakke, med mindre ned polstring gør den velegnet til forår, efterår og mildere vinterdage. Fremstillet af vind- og vandafvisende G 1000 Lite, der kan vokses for øget beskyttelse mod elementerne. Foret i smidige Pertex Quantum polyamid og polstret med 500 Cuin ned i syet gennem kanaler. De to vejs lynlås kan åbnes fra bunden til ventilation og en klap på indersiden beskytter mod kolde vinde. En knappet brystlomme og to lynlås hånd lommer, hvis foringer fungerer som åbne inderlommer. Elastiske manchetter med trykknapper. En tidløs og holdbar dagligdags jakke, som kun vil se bedre jo mere den bruges.


Specifikationer:

Koncept: Udendørs
Vægt: 719 g i størrelse M
Materialer: Ned, G 1000
Ydermateriale: 100% polyamid, G 1000 Lite: 65% polyester, 35% bomuld
For: 100% polyamid
Fyld effekt: 500 CUIN
Fyld: 80% gåsedun, 20% fjer
Fyldvægt: 130 g i størrelse M
Indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse: Ja


Materiale:

G 1000:

En af verdens bedste udendørs tekstiler:
G 1000 er Fjällrävens eget slidstærkt og alsidig stof, et godt gennemprøvet udendørs klassiker, der vil forberede dig til alle typer af eventyr, i alle klimaer året rundt - fra troperne til polarområderne. Den tætvævet stof (65% polyester og 35% bomuld af højeste kvalitet) behandles med Grønland Wax. Denne kombination gør G 1000 en af verdens bedste udendørs stof med en række stærke egenskaber:

Slidstærk G 1000 er meget modstandsdygtig over for slid, og dette kombineret med sin lave vægt gør det til et fremragende valg for både rejser og friluftsliv.

Vandtæt Grønland Wax gør G 1000 tøjet meget modstandsdygtige over for regn og fugt. Det betyder, at du kan bære dem under korte regnbyger. Hvis stoffet bliver våd, vil det tørre hurtigt.

Vindtæt Den tætte vævning gør G 1000 næsten helt vindtæt. Når imprægneret med Grønland Wax det giver fuldstændig beskyttelse mod bidende vind.

Åndbarhed En af G 1000 mest imponerende egenskaber er dens fremragende ventilation den effektivt frigiver fugt fra kroppen, hvilket er særligt praktisk, når tage del i anstrengende aktiviteter.

UV-beskyttelse Stoffet giver% beskyttelse næsten 100 mod solens ultraviolette stråler (UVA og UVB), og derfor i høj grad reducerer risikoen for solskoldning.

Mosquito sikker Den stramme vævning holder myg og andre flyvende insekter væk fra din hud - praktisk både i bjergene og skoven, eller når de rejser i varme klimaer. (Bemærk, at G 1000 Lite er ikke myg sikker.)

Ned:

Fyrre års erfaring med høj kvalitet ned:
Vi har arbejdet med ned som en isolering i mere end 40 år, og vi bruger kun ned, der lever op til de højeste kvalitetskrav. Det betyder, at en Fjällräven dunjakke eller sovepose tilbyder en enestående evne til at isolere i forhold til sin lave vægt. Du vil også bemærke, hvor godt vores ned produkter kan komprimeres til at optage minimal plads i dit pack. Når du køber en ned produkt, bør du først og fremmest kontrollere, at det har en høj CUIN og en god blanding af dun og fjer. Du kan læse mere nedenfor om, hvad dette egentlig betyder.

Fyld Strøm / CUIN:
Høj kvalitet ned produkter er ofte bedømt på deres "fyld magt". Fyld magt er en måling af opdrift eller "fluffiness". Den måler, hvor meget af en kubikcentimeter optages af en ounce (27,3 gram) dun. Dette kaldes CUIN (kubikcentimeter per ounce) eller fylde magt. Jo højere værdi, jo bedre isolering.

En ned produkt med en højere fyld magt vejer mindre og er mere komprimerbar end et tilsvarende varm produkt fremstillet med en lavere kvalitet ned. BÆreevne 400-450 anses for at være gennemsnitlige kvalitet, 500-550 god, 550-750 meget god og 750+ fremragende. Mange af vores ned produkter har en bæreevne over 600.

Bland af dun og fjer:
En anden faktor, som bestemmer funktionerne i dunjakke, sovepose eller andre beklædningsgenstande er blanding af dun og fjer. Ned binder mere luft end fjer og tilbyder også bedre isolering. Jo højere procent dun, jo højere isoleringsevne givet samme vægt. En beskrivelse af "90/10", at 100 gram polstring består af 90 gram ned.

Downs hovedtræk: Down er et naturligt produkt, men det stadig giver den bedste isolering på markedet. Det er også meget let, og beklædningsgenstande fremstillet fra ned kan ofte komprimeres til at optage lidt plads i pakken.

Downs oprindelser:
Den høje kvalitet ned, som vi bruger i vores tøj og udstyr kommer fra fødevareindustrien og er testet i henhold til amerikanske standarder. Vi bruger kun én ned leverandør, med hvem vi har et tæt og aktivt forhold gennem hele produktionsprocessen. Vores leverandør har underskrevet vores adfærdskodeks, som for eksempel regulerer dyrebeskyttelse, samt en aftale, der forbyder ned at blive plukket fra levende fugle. Vi overvåger vores down proces regelmæssigt, gennem både pre arrangeret og uanmeldte besøg af Fjällrävens kvalitetssikring team.

Du kan også finde Fjällräven Övik Lite i vores Herretøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Dunjakker. Vi har også mange andre ting fra Fjällräven, hos Fjällräven kvalitetsgaranti, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Fjällräven er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Beskrivelse

Farve: Grå
Fjällräven - Herretøj - Dunjakker,Farve: Grå

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.damonthemovie.com. Powered by damonthemovie.com